2013 Nordjylland

I det følgende ser i billeder fra vores dejlige tur til Jesperhus Blomsterpark fra august 2013.

Dag: 1
Denne dag var vores længe ventede afrejsesdag. Vi drog af sted mod Jylland og stoppede undervejs ved Mønsted Kalkgrubber og så dette smukke sted.
Til aften cheekede vi ind på Hotel Limfjorden og fik rigtig flotte værelser og dejlig aftensmad.

Dag: 2
Denne dag kørte vi en tur rundt på Mors hvorefter vi kørte til Jesperhus Blomsterpark, hvor vi spiste frokostbuffet i Junglecaffeen. Derefter var resten af eftermiddagen fri til at gå rundt og se den flotte park, inden turen til aften gik hjem til Hotel Limfjorden igen.

Dag: 3
Denne dag kørte vi en tur til Hirtshals hvor vi blandt andet så udkigspladsen over havnen. Derefter var vi på Nordsømuseet, og se alle de flotte fisk. Inden turen
gik mod Hotel Limfjorden og vores aftensmad.

Dag: 4
Denne dag var vores afrejsedagen og turen gik atter mod Sjælland. Undervejs stoppede vi ved Himmelbjerget for at spise vores madpakker fra hotellet.

Pensionistforeningen siger en stor tak til alle der var med til at gøre denne tur rigtig god, uforglemmelig og hyggelig.

 

 

| Svar

Nyeste kommentarer

04.05 | 12:07

Hej bestyrelse.
Jeg syntes det er møgirriterende at der er begrænsning på antallet af ord, der kan skrives i denne “kommentarrubrik”.

04.05 | 12:04

I tillæg til tidligere, skal jeg anføre at jeg selv har haft både, jeg er “kun” 80 springer rundt som en reje men min kondition er ekstrem dårlig, derfor spørge

04.05 | 12:01

Hej alle PhD’ere
Er der ikke nogen som har en båd og tager ud og fisker i området omkring Nexelø og lign.Jeg har “styrebrev” så jeg kan godt håndtere en båd.

04.05 | 11:25

Hej,
Det ser jo festligt ud, jeg vel gerne være medlem.hvad koster det og hvortil skal man betale?
Jeg bor på Olesmindevej 5
Særslev,
4660 Snertinge